HU
RO
EN 


pe pagina web al Ecologis Consulting SRL. La mijlocul secolului 20 omenirea a realizat efectele negative ale activităţilor economice, şi a început să diminueze efectele negative asupra mediului prin mai multe metode: introducerea de sisteme de producţie eficiente şi nepoluante, cercetare, educaţie.
Firma noastră încearcă să dea o mână de ajutor partenerilor în domeniul protecţiei mediului şi conservării biodiversităţii, deoarece legislaţia este de multe ori stufoasă şi greu de înţeles pentru conducătorii firmelor, primarilor.
Lucrăm de asemenea şi în cercetare - atât în domeniul mediului cât şi în cea sociologică - ca beneficiarii finali să primească cele mai noi şi inovative răspunsuri şi soluţii.
Echipa noastră profesionistă ajută firmele partenere să producă mai curat, să evite amenzile de mediu şi în final să contribuie la o viaţă mai sănătoasă a generaţiilor viitoare.
Scopul nostru principal este găsirea eficientă şi rapidă a soluţiilor pentru toate problemele de mediu a partenerilor noştri.

Principalii parteneri sunt:
  • IMM-uri
  • primării şi consilii locale şi judeţene
  • fermieri şi asociaţiile de producători agricole
  • ONG-uri
  • alte instituţii (universităţi, instituţii deconcentrate ale ministerelor, etc.)